אם חיפשתם דרך יצירתית ומקורית לגוון את תפריט הקינוחים בבתי המלון שלכם, הנה לפניכם התשובה בנושא. אתם יכולים לרענן ולשדרג משמעותית את תפריט הקינוחים הודות לאפשרויות מתוקות המגיעות אלינו מהמזרח הרחוק. אנחנו מדברים על סושי פירות – קינוח נפלא, עשיר בצבע וטעם, בריא וגמיש לכל הקהלים. יש פה את כל היתרונות, ולכם רק נותר לבחור אילו מנות סושי מתוקות תרצו בדיוק לשלב. כל הפרטים החשובים כאן לפניכם, ואחרי שתקראו את הדברים תבינו בדיוק מה דרוש ומה אסור לפספס.
סושי פירות אחיד
קינוח מגשי פירות הוא אפשרות נהדרת לאירוח. קינוח במלונות צריך להיות מזמין, קליל וכזה אשר עונה על דרישות רוחביות של קהלים שונים כמו התאמה לשומרי כשרות, לגילאים שונים, לאלרגנים וטבעוניים. יש כאן למעשה את כל היתרונות. סושי פירות מאפשר לכם וריאציות שאינן חלביות הודות לשימוש המסורתי בחלב הקוקוס במנה הזו. ולכן מתקבלת מנה יפה שאינה חלבית הכוללת פירות טריים חתוכים, מלית נהדרת מבוססת קוקוס ורכיבים נוספים, והכל מוגש חתוך אסתטית ביחד עם תוספות שונות בצד אשר ניתן לשלב לבחירתכם במנה כמו למשל כדור גלידה טבעוני, סירופ תותים חם, שבבי קוקוס או אגוזים, פירות יבשים ועוד.
סושי פירות מגוון
כאמור כפי שאתם מבינים, מגוון האפשרויות והשילובים פה הוא עצום. כך למשל ניתן לשלב בתפריט קינוח במלונות רול סושי טרופי עם טעמים עזים, או למשל רול סושי פרי הדר. ניתן גם להגיש את הסושי בליווי של יין פירות מתאים או יין קינוח. הסושי המתוק מתאים לכל הגילאים כאשר עבור שכבת הגיל הצעירה יותר ניתן לחתוך למיני סושי עם תוספת בצד של גלידת וניל או שוקולד האהודה מאוד על ילדים. לחגיגת בר או בת מצווה בבית המלון ניתן לשלב קינוח כזה בקלות רבה, וכל האורחים יהנו ממנו. ניתן גם להנות מהקינוח הזה אחרי ארוחה בשרית ולכן עבור בתי מלון המארחים את הקהל הדתי-מסורתי מדובר בפתרון מצוין ובקינוח נפלא שכדאי מאוד לשלב בתפריט הקבוע של בית המלון לאורך כל עונות השנה.