מגשי פירות במלונות באילת הם דרך נפלאה להוסיף פירות טריים לארוחות שלכם, אך אם מעולם לא השתמשתם בהם לפני כן, יש הרבה מה לדעת. מאמר זה יסביר את כל הסוגים השונים של מגשי פירות במלונות הזמינים, איך להשתמש בהם ומתי כדאי להשתמש בהם. אז פשוט תמשיכו לקרוא, כי "ידע זה כוח".
האם כדאי לאכול לבד מגשי פירות במלונות?
בשלב מסוים בחייכם ואנחנו מקווים שזה יקרה בקרוב, כדאי שתאכלו מגשי פירות במלונות שלמים לבד. לא רק כוס פירות או קערת פירות – מכלול וכמות של פירות חתוכים שנועדו להאכיל מפגש משרדי שלם שמתקיים לפני הצהריים. זה לא חייב לקרות הכול בישיבה אחת או אפילו ביום אחד. באותו האופן שבו לוקח לאנקונדה את זמנה היקר על מנת להשתלט במלואו על יונק גדול, אתם יכולים לקבוע קצב נינוח כשאתם בולעים את כמות הפירות האדירה הזו. הדבר החשוב זה שאתם לא משתפים מגשי פירות במלונות עם אחרים.
כיצד מכינים מגשי פירות במלונות?
כך מכינים מגשי פירות במלונות בטבריה –
- שלב ראשון – לשטוף ולייבש את כל הפירות – שוטפים ומייבשים את הגרגרים והענבים – שוטפים את הגרגרים והענבים במסננת תחת מים זורמים קרים. לאחר מכן יבשו בנייר מטבח, זה ימנע מצלחת הפירות שלכם להיות רטוב.
- שלב שני – חיתוך פירות – קולפים ופורסים את פירות הקיווי, מכינים את פרוסות והפרוסות של המלון, פורסים את התפוזים לחצאי ירחים.
- שלב שלישי – סדרו את מגשי הפירות הדקורטיביים שלכם – מסדרים את הפירות על צלחת ההגשה – כדי שהפרי ייראה יפה על צלחת ההגשה פשוט מסדרים בקבוצות קטנות מסוגים דומים. צלחת מרעה פירות עם תותים, מלון, ענבים, פטל, תפוזים ואוכמניות.
מה צריך בשביל להכין נכון מגשי פירות במלונות?
אתם יכולים לגרום לילדים להיות מעורבים בעזרה ביצירת הקשת בענן על המגש. יהיה להם כיף לראות את זה מתחבר יחד, בנוסף הם בטח ייהנו גם לנשנש את הפירות. מגשי פירות במלונות בתל אביב קשת בענן על צלחת לבנה עם מטבעות זהב, הנה מה שתצטרכו –
- מטבעות שוקולד זהב או רולוס עטופים בזהב.
- פטל או תותים
- תפוזים או מלון
- מיני מרשמלו
- אננס
- קיווים
- אוכמניות
- ענבים